apart tesamen
Tesamen
 
HOME

RELATIES

FUN

DATEN

REIZEN

COACHING

COLUMN

BUDGET

ZEKERHEID
  Voor singles       Met kids       Cultuur       Weekend       Reisaanbiedingen       Mijn verhaal       Reis tips    

Cultuur reizen

Bezoek oude steden en restanten van verdwenen beschavingen of andere culturen.

Bezoek een muziekfestival, en tentoonstelling...
Met een gespecialiseerde cultuur reis wordt uw reis meer dan ontspanning en relax.De hele reis wordt voor u verzorgd en goed voorbereid aangeboden.
Met aandacht voor de lokale gebruiken en een aangename cultuur beleving.

single reis italie

Italissima: agriturismi en overige vakantiehuizen in ItaliŽ

Italissima biedt bezoekers ongeveer 1.000 unieke vakantiehuizen verdeeld over heel ItaliŽ. Naast comfort en kwaliteit ligt de nadruk bij Italissima zoveel mogelijk op het unieke karakter van het vakantiehuis.

Dit kan onder meer bepaald worden door de ligging, de uitstraling, de historie, de gastvrijheid van de eigenaren of een combinatie daarvan. De vakantiehuizen van Italissima variŽren van agriturismi, villaís en kleinschalige vakantieparken tot

bijzondere locaties zoals kastelen, kloosters, paleizen, torens en andere historische gebouwen.
cultuur reis alleenstaande

Op zoek naar een spannende en avontuurlijke rondreis door Afrika? Reeds meer dan 25 jaar organiseert Drifters avontuurlijke rondreizen door Afrika met overlandtrucks.

Deze voertuigen worden in hun eigen atelier ontworpen en worden door iedereen beschouwd als de absolute referentie. Zo zit je maar met maximum 16 personen in de truck terwijl dit bij andere maatschappijen tot 24 personen gaat.

Daarnaast beschikken ze op fantastische locaties over hun eigen private kampen. Zo hebben ze in NamibiŽ een kamp van 20.000 ha dat enkel door Drifters wordt gebruikt.

Overnachten gebeurt in comfortabele (2 meter hoge!!!) tenten of in comfortabele lodges indien u voor de Zuid-Afrika rondreis opteert. Al deze lodges zijn eigendom van Drifters dus u bent gegarandeerd van een hoge kwaliteit en een goede service.
verre reis single

Actieve en avontuurlijke groepsreizen
Het reisprogramma bestaat uit meer dan 100 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, AziŽ, OceaniŽ en Noord- en Latijns-Amerika. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes. In 2008 werd het programma Wandel- en Fietsreizen aan het aanbod toegevoegd. Tijdens de reizen wordt verdergegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Daartoe bestaan samenwerkingsverbanden met diverse organisaties. Samen met het Wereld Natuur Fonds worden bijvoorbeeld toerismeprojecten ontwikkeld die gericht zijn op natuurbescherming en inkomen voor de lokale bevolking.

Daarnaast wil Sawadee er voor zorgen dat de lokale bevolking, lokale gidsen en hotel- en pensioneigenaren kunnen profiteren van de komst van toeristen zodat die altijd met een gerust hart kunnen terugkeren.
single reizen cultuur

Djoser organiseert al 27 jaar actieve groepsrondreizen over de hele wereld en is hiermee marktleider in Nederland.

Wat begon met een jaarlijkse reis naar Egypte is in de loop der jaren uitgegroeid naar een reisprogramma met meer dan 85 bestemmingen wereldwijd. Niet alleen Nederlanders reizen met Djoser, ook steeds meer Vlamingen trekken er met ons op uit.

Het Vlaamse Djoserkantoor is gevestigd in de binnenstad van Gent. wat nodig is om gasten een zorgeloze vakantie te bezorgen.

Asuka

Asuka reizen naar Japan hebben elk een eigen karakter. Hoofdzakelijk gericht op kunst en architectuur in Japan.

Er staat ook een reis naar de meest beroemde tuinen van Japan op het programma.

Dromen

Iedereen probeert altijd wel grote of kleine dromen na te streven. We dromen ook wel graag eens weg. En dat mag. Het hoort er zelfs bij. Onze dromen geven ons immers perspectief in het leven. Iets om naar uit te kijken.

Shoestring

Voor hen die individueel en tůch in groepsverband willen reizen,
zijn er deze single reizen.

Naar de meest exotische bestemmingen.

Zo leer je neit alleen andere landen en culturen maar ook andre singles kennen

Pasar

Ontdek de wereld samen met andere reizigers.

In groep, verken je landen en streken, met afwisselende landschappen,

Met ongerepte fauna en flora en locals die
hun cultuur koesteren.

Davidsfonds

De bekende Vlaamse organisatie.

Gevarieerd aanbod aan
cultuur-reizen
dag-trips en
dag- evenementen

VTB

Niet wat u ziet maar hoe u dit ervaart is de echte meerwaarde.

Een VTB reis is steeds goed gestoffeerd maar nooit overdadig.

Natuurlijk is de ene reis wat avontuurlijker dan de andereÖ


Wij zijn niet betrokken bij bovenvermelde firma's en organisatoren.
Deze info wordt u vrijblijvend verstrekt en kan ondertussen gewijzigd zijn. Controleer altijd prijzen en details bij de organisator.

Is er wat fout gelopen op de reis en komt u niet tot een onderling akkoord, neem dan eventueel contact met de geschillencommisie

Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
Google+
    Reactie van alleenstaanden

Tesamen vzw is een
niet-commerciele datingsite
Tesamen