apart tesamen
Tesamen
 
HOME

RELATIES

FUN

DATEN

REIZEN

COACHING

COLUMN

BUDGET

ZEKERHEID
  Voor singles       Met kids       Cultuur       Weekend       Reisaanbiedingen       Mijn verhaal       Reis tips    

Top 10 voordelige reizen

Reizen kan een serieuze hap uit het budget nemen. Verplaatsing, hotel, restaurant, souvenirs, het tikt aan.

Daarom hoef je niet noodzakelijk te beknibbelen in je uitgaven, goed rondkijken en grondig informeren kan veel geld besparen.

Last minute boekingen of aanbiedingen vanuit minder bekende vakantieoorden kunnen uw budget soelaas bieden. Minder bekend is niet noodzakelijk minder goed.

Zoek even via bovenstaande links naar een interessante reis, zo houdt uw budget ruimte voor nog andere leuke dingen.

budgetreis

Van een korte relax-vakantie, een begeleide rondreis met de autobus, een ski-familie-vakantie tot een romantische trip naar een verre exotische bestemming: Budgetraptor.be stelt het allemaal aan u voor aan de meest voordelige voorwaarden.

Gericht tot iedereen:
Of de reiziger nu alleen reist, met de partner of met de familie ťn de kinderen, voor iedereen is er een aanbod voor een geslaagde vakantie. OOk voor de verschillende interesses is ersteeds een gepast aanbod: een strandvakantie, een skiverlof in een charmehotel of een citytrip
goedkoop reizen

De website maakt deel uit van Vliegtickets.nl, marktleider in Nederland op gebied van goedkope vliegtickets.

De website biedt vluchten vanaf alle luchthavens (Brussel, Amsterdam, Dusseldorf...) naar bestemmingen over de hele wereld.

Vergelijk vluchten van alle maatschappijen op prijs en boek snel en eenvoudig online
reisaanbieding

Een volwaardig en volledig onafhankelijke reisagentschapsketen is Airstop.be.

Erkend door Toerisme Vlaanderen onder licentienummer A1592. Dat wil zeggen dat Airstop mag bemiddelen tussen de klanten en luchtvaartmaatschappijen.

Maar in tegenstelling tot bepaalde reisagentschappen zijn zij niet gebonden aan een bepaalde leverancier en kunnen zij zich volledig richten naar de wensen van de klant.
budgetreizen

Berjaya Hotels & Resorts is een luxe hotelketen met 12 vestigingen in MaleisiŽ, AziŽ Pacific en het Verenigd Koninkrijk. Van de exotische eiland resorts van Tioman, Langkawi en Redang naar de steden van Kuala Lumpur en Penang naar dehooglanden van Berjaya Hills. Berjaya Hotels & Resorts' prominentie in MaleisiŽ wordt nog versterkt door de vestiging van internationale hotels en resorts in Singapore, de Seychellen, Sri Lanka en Londen.
Laagste Prijs Garantie:

Als u een lager tarief vindt op een andere website die lager is dan hun laagste tarief (arrangementen en promoties uitgesloten), zal Berjaya niet alleen gelijk komen met dat tarief,ze zullen ook de gasten een extra 10% korting geven op dit lagere tarief!

We combineren de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie en reisbegeleiding) met veel individuele vrijheid.

Selamat Jalan Tour

Speciaal voor u een groepsrondreis
voor singles
22 Dagen Java en Bali


Kijk hier voor de prijzen en uitgebreide versie van de reis

Mega last minutes

Zoals de naam het zegt:

Last minute aanbiedingen.

Superkortingen


Wij zijn niet betrokken bij bovenvermelde firma's en organisatoren.
Deze info wordt u vrijblijvend verstrekt en kan ondertussen gewijzigd zijn. Controleer altijd prijzen en details bij de organisator.

Is er wat fout gelopen op de reis en komt u niet tot een onderling akkoord, neem dan eventueel contact met de geschillencommisie

Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
Google+
    Reactie van alleenstaanden

Tesamen vzw is een
niet-commerciele datingsite
Tesamen