apart tesamen
Tesamen
 
HOME

RELATIES

FUN

DATEN

REIZEN

COACHING

COLUMN

BUDGET

ZEKERHEID
  Do en dont       Marsmannen       Venusvrouwen       Romantiek       Mijn verhaal    

Een eerste date? Dit vinden vrouwen fijn!

Een eerste afspraakje is altijd een bron van nervositeit. Heb ik op de juiste manier contact gelegd? Zeg ik het goed? Welke indruk maak ik? Zal ik in de smaak vallen?

Vermijd deze 5 fouten en de kans op een tweede date met een venusvrouwtje stijgt serieus.
dating

1. Te laat komen

Geen slechtere start dan ‘haar te laten zitten’ en vervolgens als een overactief konijn op batterijen aan te komen razen, uitblinkend in de slechtste excuses.
Wees er net iets vroeger dan zij.

Voor het geval het toch volledig fout zou lopen op de weg, zorg ervoor dat je haar nummer bij de hand hebt en bel om uit te leggen dat je de situatie niet onder controle hebt.
Een heldere, eerlijke communicatie is de perfecte eerste stap.

2. De dresscode vergeten

Je weet hoeveel belang de meeste vrouwen aan kleding hechten… Hou daar dus rekening mee. Heb je voorgesteld om een natuurwandeling te maken? Geef de raad om stevige stapschoenen of rubber laarzen aan te trekken.

Niets zo gênant voor haar dan aan te komen op hoge hakken en vast te stellen dat haar schoeisel er voor zorgt dat jullie eerste date meteen een plan B nodig heeft. Tenzij je haar over elke plas en modderpoel wil dragen, natuurlijk.

Nodig je haar uit op een cocktailparty, kondig dat dan duidelijk aan en geef er de dresscode bij. Vrouwen zijn niet graag ‘underdressed’. Zeg er eventueel ook bij wat jij gaat aantrekken zodat ze zich nog meer op haar gemak voelt. Spreken jullie af in een café, vraag dan of ze dat kent. Is dat niet het geval? Beschrijf de zaak en het cliënteel. Ze wil ook niet ‘overdressed’ zijn.

3. Ikke, ikke, ikke

Natuurlijk wil zij je beter kennen en uiteraard wil ze weten met wie ze te maken heeft.
Maar heren… verlies niet uit het oog dat de meeste vrouwen graag aandacht krijgen. Ze komen dan wel van venus, maar willen toch je aardse aandacht :-) Praat dus niet de hele tijd over jezelf. Munt niet uit in het tot in de details uitspitten van je hobby’s of je visie op het leven. Daar is bij een volgende afspraak zeker nog tijd voor.

Plaats haar in de schijnwerpers, zorg dat ze zich goed en geapprecieerd voelt. Door over zichzelf te praten, kom jij ook te weten wie je voor je hebt. Anderzijds… praat ook niet te weinig. Het kan de indruk geven dat je te bedeesd bent of niet geïnteresseerd.

4. Oompje Dagobert spelen

Veel kans dat ze zal voorstellen om de restaurantrekening te delen. Ze zal zelfs even tegenstribbelen wanneer je dat aanbod afwijst. Om vervolgens al snel te accepteren.

Vrouwen vinden het nu eenmaal fijn dat een man zijn portefeuille boven haalt. Het is ook meteen een waardemeter voor je vrijgevigheid. Hou de knip dus niet op je beurs tijdens die eerste date!

5. Netelige onderwerpen aansnijden

tips Het is iedereen al overkomen: je voelt je goed, je drinkt een glas wijn en je wordt net iets te loslippig. Probeer tijdens die eerste date dus volgende onderwerpen te vermijden:

Vrouwen en hun vormen. De diepte van een decolleté, de benen van een topmodel, de minpunten van je ex: allemaal taboe.

Je date zal zich meteen beginnen vergelijken met wat jij vertelt. Dit soort gesprekken voer je met je vrienden aan de toog.

Moeilijke relaties met je familie, je ex-schoonfamilie, je ex-en, je baas etc. etc.

Ziekte en dood. Ook al maakt het deel uit van het leven. Niemand wil verdrietig worden tijdens een eerste date. Toch?!

Politiek en religie zijn wel vaker onderwerpen die mensen verdelen, laat staan uit elkaar drijven.

Auto’s. Behalve als ze zelf aangeeft geïnteresseerd te zijn in de laatste nieuwe modellen, pk’s, abs, driften en meer van dat fraais, kan je ervan uitgaan dat de vrouw die tegenover je zit, jouw passie niet deelt.

Heb je altijd een gebrek aan inspiratie? Grasduin eens in dit magazine. Er zal wel een of ander artikel zijn dat je kan aanhalen om de conversatie op gang te houden.REACTIES:

-------------------------

Ok hier zitten wel een paar goeie tips bij maar waar mag ik dan wel over spreken. Alleen over de mode of zo . De meeste regeltjes hier pas ik al lang toe en toch wil het maar niet lukken Ligt het dan aan mij . Ik ben niet lelijk en een goeie job Zijn de vrouwen zo kieskeurig of heb ik gewoon geen chance . Ik weet het echt nie meer
Door Michel uit Westkapelle

Publicatie gesponsord door
-----------------------------------------------------------------------------------
Uw commentaar:
Minimaal 3 lijnen aub
Uw naam
Uw gemeente
Uw mailadres
Uw mailadres wordt niet gepubliceerd.
Commentaar van inactieve mailadressen wordt verwijderd.
Om geautomatiseerde invulling te voorkomen:
De voornaam van de voorzitter van een Vlaamse partij,
die ook burgemeester van Antwerpen werd
Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
Google+
    Reactie van alleenstaanden

Tesamen vzw is een
niet-commerciele datingsite


'' Verlies niet uit het oog dat de meeste vrouwen graag zelf de aandacht krijgen. Praat dus niet de hele tijd over jezelf ''Tesamen