apart tesamen
Tesamen
 
HOME

RELATIES

FUN

DATEN

REIZEN

COACHING

COLUMN

BUDGET

ZEKERHEID
  Do en dont       Marsmannen       Venusvrouwen       Romantiek       Mijn verhaal    

Dit vinden vrouwen sexy

Sexy.
Het woord bekt lekker, wordt te pas en te onpas gebruikt en we willen het allemaal zijn. Maar hoe dan precies? Een poging om de visie van vrouwen in kaart te brengen.

sexy-gewilde-man
We willen allemaal sexy zijn omdat we de ‘ander’ willen behagen, willen verleiden. Maar vraag aan tien mensen wat ze sexy vinden en er volgen wellicht tien uiteenlopende antwoorden en interpretaties van het woord. Moeilijk dus om te weten wat een mens moet doen of hoe hij/zij eruit moet zien. Zeker als je weet dat er bij ‘het andere geslacht’ nogal wat tegenovergestelde ideeën leven. Uit heel wat verschillende onderzoeken en enquêtes hebben we een top 5 van wat vrouwen sexy vinden gelicht.

Vrouwen willen: 1. Talent

Een man die goed is in gitaarspelen of lekker kan koken of als de beste met de motor kan rijden of computers herstellen… Kortom een man die goed is in wat hij doet en daarmee bij vrouwen bewondering kan afdwingen: dat vinden vrouwen erg sexy.

Vrouwen willen: 2. Handigheid

Vrouwen vinden klussende mannen aantrekkelijk. Een kast in elkaar steken, iets doen waarvoor kracht nodig is en die de man in kwestie bij die klus kan tentoon spreiden.
Ook dat spreekt vrouwen erg aan.

Vrouwen willen: 3. Intelligentie en zelfzekerheid

Een man die rust en zekerheid uitstraalt en weet waarover hij praat, dat geeft vrouwen zekerheid en een trots gevoel.
Soooo sexy.

Vrouwen willen: 4. Sportief karakter

wat-vrouwen-willen Een man die goed is in sporten, daarbij diep kan gaan om zijn doel te bereiken, maar tegelijk ook sportief is. Vrouwen kunnen het wel smaken.

Vrouwen willen: 5. Charme en humor

Zolang de charme niet van een onverbeterlijke charmeur komt en de humor niet te vrouwonvriendelijk en cynisch is, zijn ook dit karaktertrekken die vrouwen als sexy omschrijven.

Vrouwen willen: 6. Echte interesse

Een man die echt interesse toont in wat ze doet. Een man die een spontane knuffel geeft.
Die zit gebeiteld.

Verbaasd over vrouwen?

Omdat hier geen strak, afgetraind lijf tussen staat?

Vrouwen zuchten weliswaar als de cola light-man zijn T-shirt uittrekt, maar dat heeft niet alleen met z’n wasbordbuik te maken. Het zijn z’n aantrekkelijke ietwat zachte looks die het ‘m doen.

Ook de macholook staat hier niet tussen.
Dat komt omdat vrouwen die in veel gevallen als bedreigend zien.

Instinctief wordt de machoman aangevoeld als iemand die weinig tijd en energie zal investeren in zijn gezin en zijn kroost.

Van een machoman wordt onbewust aangevoeld dat hij snel naar een nieuwe vrouw op jacht zal gaan. Behalve in landen waar een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is.

Daar waar vrouwen – omwille van hun beperkte rechten en ondergeschikte positie – minder gezond zijn, worden machomannen wel sexy bevonden. Precies om de sterkte en de kracht die ze uitstralen.REACTIES:

-------------------------
Dat mannen sterk moeten zijn, stoer, geen tranen mogen laten, hun emoties niet mogen laten zien....dat is een visie van hoe mannen horen te zijn die door de jaren heen is gegroeid. br br Jammer vind ik dat, want we zijn allemaal van vlees en bloed, met onze goede en minder goede eigenschappen, met onze zwaktes en onze sterktes.Wanneer een man zichzelf is, dan kan ik verder met die man. br Echter, als een man zich anders gaat voordoen dan hij is, dan word ik onzeker en kan ik mijn hart en geest niet openen. br br Een teddy beer die plots macho gedrag gaat vertonen, wordt al eens als lachwekkend beschouwd. Wel, neem van mij aan dat een macho man wil doen of hij een teddy beer is, al even lachwekkend is. br br Ik zou zeggen mannen....wees gewoon jezelf, maar....wees je wel altijd bewust dat je met een levend wezen praat als je samen met een vrouw bent. Elk levend wezen wil gehoord worden, begrepen worden, affectie en aandacht krijgen, liefde en genegenheid....ja ja...ook jullie mannen willen dit.Men kan echter alleen maar geven wat men zelf ook kan ontvangen. br br Wees gewoon jezelf, maar zet je hart open en luister naar de vrouw om haar te begrijoen in plaats van te willen reageren.Liefs
Door Claudja uit Antwerpen


-------------------------
Ik ben gewoon en wil op deze manier een gewone vrouw tegenkomen die eigenschappen zoals eerlijkheid, bezorgdheid , gelijkwaardigheid en romantiek belangrijk vindt. Geen machocultuur voor mij : die zal en wil ik ook niet uitstralen.

Wel samen groeien, in de goede richting, eerst in vriendschap, dan in liefde en vooral geloven dat er nog zo iemand bestaat.

Lieve knuffel
Door Dirk uit Antwerpen

Publicatie gesponsord door
-----------------------------------------------------------------------------------
Uw commentaar:
Minimaal 3 lijnen aub
Uw naam
Uw gemeente
Uw mailadres
Uw mailadres wordt niet gepubliceerd.
Commentaar van inactieve mailadressen wordt verwijderd.
Om geautomatiseerde invulling te voorkomen:
De voornaam van de voorzitter van een Vlaamse partij,
die ook burgemeester van Antwerpen werd
Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
Google+
    Reactie van alleenstaanden

Tesamen vzw is een
niet-commerciele datingsite


'' Het zijn aantrekkelijke zachte looks die het 'em doen ''Tesamen