apart tesamen
Tesamen
 
HOME

RELATIES

FUN

DATEN

REIZEN

COACHING

COLUMN

BUDGET

ZEKERHEID
  Single       Single met kids       Opnieuw beginnen       Mijn verhaal    

De pijn blijft knagen na een scheiding

Het is nu meer dan een jaar geleden dat hij ons verlaten heeft. Ik voelde al langer dat er iets mis was, hij deed onge´nteresseerd, gevoelloos, ook naar de kinderen toe.

Ik weet niet hoelang hij al iemand anders had

Op een dag zei hij het me gewoon, zonder enige emotie. Hij zei dat hij verliefd was op haar en dat hij zou verhuizen. Ik mocht in ons huis blijven wonen op voorwaarde dat ik zijn deel zou uitkopen. Zo zei hij dat.

Toen ging het heel snel, een week later woonde hij al bij haar.
En mijn wereld stortte in.


We waren twintig jaar samen

Onze dochter is zestien, onze zoon dertien. Naast de emotionele rollercoaster moest ik dan ook weer fulltime gaan werken, omdat ik anders niet rond kom, ik moest de lening bij de bank herzien om zijn deel te kunnen terugbetalen. Het was hectisch allemaal, de kinderen zijn het merendeel van de tijd bij mij, hun vader zien ze om de veertien dagen in het weekend.

Dan moet je ineens in je eentje twee tieners opvoeden, de kost verdienen, het verdriet en de vragen van de kinderen opvangen Ún je eigen verdriet zien te verwerken.

Mijn verdriet is nog lang niet verwerkt.

Het gaat heel traag. Ik vraag me af of ik een slechte partner ben geweest, of ik hem heb verwaarloosd op bepaalde vlakken. Ik heb hem al enkele keren gezegd dat hij mag terugkeren, mocht hij beseffen dat hij zich heeft vergist. Misschien heeft hij een midlifecrisis of zo.

Maar dan lacht hij me uit, en zegt hij dat hij een avontuurlijker vrouw nodig heeft, niet iemand als ik die enkel leeft voor de kinderen. Zijn vlam heeft geen kinderen. Ik vraag me af hoe het zal lopen als hun eerste verliefdheid vervlogen is. Ik besef heus wel dat ik hem helemaal uit mijn hart moet bannen, enkel het hoogstnoodzakelijke met hem mag bespreken, anders doet het te veel pijn. Maar het is moeilijk om hem mijn liefde niet meer te kunnen tonen.

Voor een nieuwe relatie ben ik nog lang niet klaar.

Ik moet eerst leren inzien dat ik hem niet meer terug mag willen, want dat zou dom zijn. Me zo laten vernederen en het dan gewoon vergeven? En hoe lang zou het duren voor hij me weer beu is?

Nee, dat verdien ik niet. Maar mijn zelfbeeld is op dit moment laag, ik moet eraan werken. Sterker worden. Ik weet niet of ik ooit nog een nieuwe man zal kunnen vertrouwen. Je legt je hart toch bloot en dat kan zo misbruikt worden.

Nee, laat mij voorlopig maar even van de kinderen genieten, van onze band. Ik sluit niks uit voor de toekomst, maar een huwelijk van twintig jaar verwerk je niet op een jaar tijd, daar moet je realistisch in zijn. Ik ben al blij dat we een jaar verder zijn, dat ik niet meer in die fase van het rauwe verdriet zit, van de reddeloosheid, want dat is de hel.

Het is goed dat het bijna lente is, ik heb zin om buiten te komen, met de kinderen maar ook alleen. Fietsen, een wandeling aan de zee, dat is mijn voornemen, ik zal proberen te genieten van het moment.

Dat zal niet altijd lukken, dat weet ik, maar ik zal proberen. Meer kan ik niet doen.REACTIES:
wat een prachtige wereld we leven, ik betwijfel nog steeds deze spreukgieter hoe hij het deed !!! ik ben Lara Jakov Ik ben zo blij om de hele wereld te laten weten hoe deze krachtige spreukgieter mijn huwelijk heeft gered. Alles liep in de put, omdat mijn man niet kan stoppen om me te bedriegen met andere vrouwen. Het went eraan om me altijd te verwarmen. Ik probeerde hem te laten stoppen, maar ik kon de situatie niet helpen, hoe meer ik probeerde, hoe moeilijker het werd. Soms zullen we een paar maanden vechten en uit elkaar gaan en zullen we terugkomen alleen vanwege onze kinderen. Op een dag vertelde een vriend me over deze spreukgieter die haar ook heeft geholpen, zijn naam is Dr. IMOSE, ze zei dat hij witte magische spreuken gebruikt om spirituele problemen op te lossen. Ik besloot om het eens te proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me dat het slechts 2 tot 3 dagen zal duren en ik zal grote veranderingen in mijn man zien. Hij heeft echt een betovering uitgesproken, geloof me na 2 tot 3 dagen na de betovering, mijn man bekende verschillende namen van vrouwen met wie hij heeft geslapen. Hij smeekte om vergiffenis en nooit om het opnieuw te proberen. Vanaf die dag tot nu is mijn geest stil. Mijn man houdt niet van alle andere vrouwen op aarde behalve ik. En ben zo blij om hem alleen voor mezelf te hebben. Contact van de spell caster Email: imosesolutiontemple@gmail.com. of Whatsapp hem op +1-619)-830-4690
Door Lara Jakov uit Columbus

bart de wever
207.244.82.176

-------------------------
Herkenbaar verhaal. Ik ben pas door mijn vrouw aan de kant gezet. Na bijna 20 jaar ben ik er achtergekomen dat ze al een jaar een relatie heeft met een ander. Scheiding is in gang gezet. We hebben 2 kinderen waarvan eentje zwaar gehandicapt. Die vrouw zit in mijn bloed en ik kan haar niet loslaten terwijl zij mij schijnbaar met het grootste gemak inruilt en me met een stalen gezicht heeft voorgelogen. Het is eigenlijk te walgelijk voor woorden. Dit gaat tijd kosten. Maar hoewel ik eigenlijk het liefst meteen weer opnieuw op iemand verliefd wil worden, weet ik dat zij eerst uit mijn gedachten moet zijn. En zo ver ben ik helaas nog lang niet...
Door Ad van Heemden uit Haarlem


62.163.155.73

-------------------------
Hallo, Misschien is het een troost, misschien ook niet maar ik heb zelf ook van mijn ondertussen ex vrouw te horen gekregen dat ze mij niet meer moest hebben na 30 jaar huwelijk . Natuurlijk is dit hard maar uiteindelijk zijn we allemaal vrije mensen en je kan niemand tegen zijn zin verplichten om je graag te zien. Als je zelf nog wel gevoelens hebt voor je partner dan doet dit dubbel pijn maar ikzelf heb beslist om mijn ex partner uit mijn leven te verwijderen. Dit is uiteindelijk het beste, een dikke streep eronder en er zijn uiteindelijk nog veel leuke mannen of vrouwen, ik ben er ondertussen al een paar tegengekomen en laat mij eindigen met een quote van de filosoof Soren Kierkegaard " Loslaten is voor even het houvast verliezen, niet loslaten is voor altijd het houvast verliezen".
Door Jaak uit Boortmeerbeek

Publicatie gesponsord door
-----------------------------------------------------------------------------------
Uw commentaar:
Minimaal 3 lijnen aub
Uw naam
Uw gemeente
Uw mailadres
Uw mailadres wordt niet gepubliceerd.
Commentaar van inactieve mailadressen wordt verwijderd.
Om geautomatiseerde invulling te voorkomen:
De voornaam van de voorzitter van een Vlaamse partij,
die ook burgemeester van Antwerpen werd
Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
Google+
    Reactie van alleenstaanden

Tesamen vzw is een
niet-commerciele datingsite
LEES OOK EENS:


Gescheiden en nu

Het boeit, ontroert, maakt machteloos, maakt je kwaad

Alleenstaande ouder

Hoe moet het verder na bedrog ?Tesamen